TESETTÜR OTELİ 1453 BODRUM'U ÇALIŞANLARI REHİN ALDI

Bodrum Gümbet'te bulunan 1453 Bodrum Resort Hotel adlı tesettür oteli, çalışanları daha önce birkaç kez söz verilmesine karşın maaşlarının ödenmemesi üzerine işgal etti.




Bodrum Gümbet Adnan Menderes Caddesinde bulunan otelde çalışan personeli, sorunlarıyla ilgili olarak karşılarında muhatap bulamayınca tesisin içine girerek oteli işgal etti.Personel, otelin restoranını ele geçirdi.Son ses müzik açan personel otel içerisinde eylemine devam etti.Otelin havuzuna giren otel çalışanları yetkililer gelene kadar otelden ayrılmayacaklarını ve tüm imkanlarını kendileri için kullanacaklarını belirtti.Otel personelinin bir kısmı ise otel odalarındaki televizyon ve değerli eşyalara el koyarak maaşlarını istedi.

1453 Bodrum Resort Otelinin web sitesinde  şöyle deniyor:

Sahip olduğumuz inançlara ve ilkelere duyduğumuz saygı doğrultusunda, kaliteli hizmetin herkesin hakkı olduğu bilinciyle 1453 Bodrum Resort Hotel olarak her bir misafirimizin memnuniyetine azami önem vermekteyiz. 
 
Amacımız, dünyaca marka haline gelmiş Türkiye’nin göz bebeği güzel Bodrum’umuzda herkes için kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek misafirlerimizin gelenek ve göreneklerine uygun, saygı çerçevesinde huzurlu tatil beklentilerini karşılamaktır.
 
Bayan havuzları
 
Bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri, içlerinde çocuk havuzu ve su kaydırağı da olan 2 adet yüzme havuzumuz bulunmakta olup bayanlar havuzu tatlı suyu içermektedir. Havuzlarda çocuk yaş sınırı bulunmaktadır.
 
Helal Herşey Dahil
 
İslami usullere uygun olarak tamamen hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretim yapan et ve et ürünleri firmalarından ürün alınmaktadır. Bu ürünler İslami kesim şartlarına uygun olan markalı ve helal sertifikalı firmalara aittir.   

MAL SAHİBİ TARAFINDAN BİR HAFTA ÖNCE İCRA YAPILMIŞ…
Otelin mal sahibi Ataman Şirketi tarafından geçtiğimiz hafta alacaklarına karşılık haciz işlemi yapılmış olmasına rağmen, otele müşteri göndermeye devam eden  Maki  Tur şirketi, çalışan ve tatilciler tarafından sorumlu tutuldu.




OTEL PERSONELİ EMNİYETE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU…
Yaşanan gerginlik ve kavgaların ardından Bülent Ataman’ın polis ekiplerine hasar tesbiti yaptırması sonrasında, otel çalışanları topluca Bodrum Emniyet Müdürülüğüne giderek alacakları ve mağduriyetleri konusunda suç duyurunda bulundu.




OTEL POLİS TARAFINDAN BOŞALTILDI…
Yaklaşık 600 tatilcinin konakladığı otelde yaşanan gerginliğin ardından olayların büyümemesi için polis ekiplerince otel boşaltıldı. Otelde kalan tatilciler ise otelden ayrıldı.

(Kaynak: www.turizmgazetesi.com, www.arenabodrumhaber.com)

Diğer Sektörel Haberler

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREK

Image

BODRUMDA SPORUN ADRESİ: HALİKARNAS KÜREKBitez Koyu içinde her mevsimde denize açılmanın, ekip arkadaşlığı kurmanın, kürek çekmenin tadını öğrenmek çok kolay.KÜREKTE BULUŞALIMInstagram: bodrumkurekbite...


Jolly Tur: Turizmde talep çok yüksek, fiyatlar artacak

Image

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vardar, "Yurt dışı talep çok fazla olduğu için 2019'da fiyatlar çok artacak. Şu anda erken rezervasyonlarda Ege'de yüzde 35, Akdeniz'de yüzde 45 artış var" dedi.Jolly ...


Yabancıya konut satışında rekor

Image

Yabancıya konut satışında ilk kez 30 bin bandı aşıldı, aylık bazda da ilk kez 6 binin üzeri görüldü. Sektör temsilcileri hedefin 40 bin olduğunu dile getirdi.Yabancılara konut satışında tarihi zirvele...


Booking.com Türkiye'de çözüm arayışında

Image

Booking.com Başkanı ve Üst Yöneticisi Gillian Tans, "Türkiye’deki hizmetlerimizde yaşanan sıkıntılara çözüm bulabilmeye yönelik Türk hükümetiyle temas halindeyiz. Umarım yakın gelecekte vergi konusund...


Turizmci 2019 için iyimser

Image

TÜROB Başkanı Timur Bayındır, "Bugünden 2019 yılına yönelik ön satışlardan olumlu sinyaller geldiğini söyleyebiliriz. İspanya'nın gerileme yaşadığı pazarlardan Türkiye’ye bir kayış olmasını bekliyoruz...

KÖŞE YAZARLARI